Τελετή λήξης σχολικού έτους στο ΕΚΚΝΑ

Τη Δευτέρα 30-6-2014, πραγματοποιήθηκε στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα, η τελετή λήξης σχολικού έτους του Γυμνασίου-Λυκείου, κατά την οποία παρευρέθηκαν μετά από πρόσκληση του Διευθυντή κ.Πέτρου Δαμιανού, η Καθηγήτρια και Διευθύντρια του ΠΜΣ Εγκληματολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου κα Χριστίνα Ζαραφωνίτου με ομάδα μεταπτυχιακών φοιτητών της και είχαν τη χαρά να προσφέρουν στους κρατούμενους μπάλες ποδοσφαίρου. 
Η Καθηγήτρια κα Χρ.Ζαραφωνίτου, παρευρέθη και με την ιδιότητά της ως Γενική Γραμματέας της Ελληνικής Εταιρείας Εγκληματολογίας και απένειμε τα βραβεία που έχει θεσμοθετήσει η ΕΕΕ για τον καλύτερο μαθητή Γυμνασίου και Λυκείου αντίστοιχα. Στην τελετή παραβρέθηκε και η Ταμίας της ΕΕΕ Δρ.Ευδοξία Φασούλα.
Βραβεία στους μαθητές απένειμαν, επίσης, το Ίδρυμα Μαραγκοπούλου για τα δικαιώματα του Ανθρώπου και οι συγγενείς του μακαριστού ιερομόναχου  π. Μάρκου Μανώλη.
Στην εφετινή τελετή συμμετείχε η νεοεκλεγείσα  Περιφερειάρχης Αττικής κα Δούρου, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, ο βοηθός Συνήγορος του παιδιού κ.Μόσχος, ο Πρόεδρος της ΕΠΑΝΟΔΟΥ Καθ.κ.Νικολόπουλος, εκπρόσωποι της Δικαιοσύνης κ.ά.
Κατά την τελετή παρουσιάσθηκαν τα έργα των ομάδων εργαστηρίων του Γυμνασίου-Λυκείου και οι λοιπές δραστηριότητές τους. Μεταξύ αυτών και οι επισκέψεις-μαθήματα που πραγματοποιούνται την τελευταία πενταετία στο πλαίσιο του πρωτοκόλλου συνεργασίας μεταξύ της Καθηγήτριας κ.Χ.Ζαραφωνίτου και του διευθυντή του Γυμνασίου-Λυκείου κ.Π.Δαμιανού, ενώ τη σκηνή της αίθουσας εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης διακοσμούσε το έργο ζωγραφικής που ολοκληρώθηκε στο πλαίσιο του εφετινού κοινού εργαστηρίου ζωγραφικής, με θέμα την «αποφυλάκιση». Το εν λόγω έργο περιλαμβάνεται και στη συνημμένη πρόσκληση της τελετής λήξης και αποτελεί την καλύτερη επιβράβευση για όλους εμάς που έχουμε αναλάβει και συμμετέχουμε στην πρωτοβουλία αυτή.
 
Βρίσκεστε εδώ: ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Τελετή λήξης σχολικού έτους στο ΕΚΚΝΑ