+30 2109201454 - 1075

Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Το έργο του Π.Μ.Σ. «Εγκληματολογία» μέσα από το λόγο των απόφοιτων και διδασκόντων του & παρουσίαση διακριθεισών Διπλωματικών Εργασιών 2012-2022

Την Παρασκευή 20 Μαΐου 2022, στην Αίθουσα Τελετών του Παντείου Πανεπιστημίου, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, η Ημερίδα του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών "Εγκληματολογία" του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου «Το έργο του Π.Μ.Σ. «Εγκληματολογία» μέσα από το λόγο των αποφοίτων και διδασκόντων & παρουσίαση διακριθεισών διπλωματικών εργασιών 2012-2022».

Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το συνημμένο αρχείο

14th Annual Conference of the ESC-Prague, 10-13 September 2014

                                                                              Friday, 12 September 2014

 “Postgraduate and Phd Programmes of Criminology in Greece”

Dr. Christina Zarafonitou, Professor of Criminology, Panteion University, Athens, Greece

 

Click the attached file below for more information

 

Δίκτυο Βαλκανικής Εγκληματολογίας - Παρουσίαση συνεδρίου «Χαρτογραφώντας το Εγκληματολογικό Πεδίο στα Βαλκάνια»

Έφη Λαμπρόπουλου, καθηγήτρια Εγκληματολογίας, Τμήμα Κοινωνιολογίας, Πάντειο Πανεπιστήμιο

Στις 28-30 Αυγούστου 2014 πραγματοποιήθηκε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου του Ζάγκρεμπ στην Κροατία το πρώτο ετήσιο συνέδριο του Δικτύου Βαλκανικής Εγκληματολογίας με θέμα ‘Χαρτογραφώντας το εγκληματολογικό πεδίο στα Βαλκάνια’, αφού είχε προηγηθεί τον Ιούνιο του 2013 μια πρώτη συνάντηση και συζήτηση με κείμενα εργασίας.

Victimisation and insecurity of undergraduate students while using internet

14th Annual Conference of the ESC-Prague, 10-13 September 2014
Saturday, 13 September 2014
Panel: P11-8


“Victimisation and insecurity of undergraduate students while using internet”

Christina Zarafonitou, Professor of Criminology, Panteion University of Social and Political Science, Athens, Greece, Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

with the collaboration of

Evangelia Koumentaki, Criminologist, MRes, Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Θυματοποίηση και φόβος του εγκλήματος στο διαδίκτυο

Παρουσίαση του πρώτου μέρους της αδημοσίευτης έρευνας στο 3o  Πανελλήνιο Διεπιστημονικό Συνέδριο E-LIFE 2013 της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης της Διαταραχής Εθισμού στο Διαδίκτυο
Αθήνα, 1-2 Νοεμβρίου 2013.
 
 

3ο Πανελλήνιο Διεπιστημονικό Συνέδριο E-LIFE 2013

3ο Πανελλήνιο Διεπιστημονικό Συνέδριο E-LIFE 2013 της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης της Διαταραχής Εθισμού στο Διαδίκτυο, Κινηματογράφος ΔΑΝΑΟΣ - Αθήνα, 1-2 Νοεμβρίου 2013 
Χ.Ζαραφωνίτου (επιστ.Υπευθ.), Ευ.Κουμεντάκη (Συντ.) & Ερευνητική Ομάδα φοιτητών Παντείου Πανεπιστημίου, «ΘΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΦΟΒΟΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ»
 
 

23ο ετήσιο Συνέδριο της ESSD

 Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Εγκληματολογίας, σε συνεργασία με την European Society for Social Drug Research (ESSD), διοργανώνουν το 23ο ετήσιο Συνέδριο της ESSD, στις 4-6 Οκτωβρίου 2012, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο (αίθουσα Σ.Καράγιωργα ΙΙ). Εγγραφές: Πέμπτη 4-10-12, 9.30΄-10.00΄ Είσοδος ελεύθερη. Θα χορηγηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Γλώσσα συνεδρίου: αγγλική (χωρίς διερμηνεία).

Πληροφορίες: κα Ν.Γρηγοροπούλου, Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διεθνές Συνέδριο Εγκληματολογίας

Το ΠΜΣ "Η Σύγχρονη Εγκληματικότητα και η Αντιμετώπισή της" του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και ο Σύλλογος Ελλήνων Εγκληματολόγων Παντείου Πανεπιστημίου διοργάνωσαν με επιτυχία Διεθνές Συνέδριο στις 21 & 22 Οκτωβρίου 2011 στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, με θέμα: "Το επάγγελμα του εγκληματολόγου σήμερα: περιεχόμενο, προκλήσεις και προοπτικές".

Διεθνές Συνέδριο Εγκληματολογίας

 Το ΠΜΣ "Η Σύγχρονη Εγκληματικότητα και η Αντιμετώπισή της" του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και ο Σύλλογος Ελλήνων Εγκληματολόγων Παντείου Πανεπιστημίου διοργάνωσαν με επιτυχία Διεθνές Συνέδριο στις 21 & 22 Οκτωβρίου 2011 στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, με θέμα: "Το επάγγελμα του εγκληματολόγου σήμερα: περιεχόμενο, προκλήσεις και προοπτικές".

Συνέδριο: "Η Σύγχρονη Εγκληματικότητα, η Αντιμετώπιση της και η Εγκληματολογία"

Ο Τομέας Εγκληματολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του Τμήματος Κοινωνιολογίας «Η σύγχρονη εγκληματικότητα και η αντιμετώπισή της», με την ευκαιρία συμπλήρωσης 75 χρόνων διδασκαλίας της Εγκληματολογίας και 25 χρόνων λειτουργίας Μεταπτυχιακών Σπουδών Εγκληματολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, διοργανώνουν στην Αθήνα, προς τιμήν του Ομότιμου Καθηγητή Ιακώβου Φαρσεδάκη, διεθνές συνέδριο στις 5, 6 και 7 Ιουνίου 2008, με γενικό θέμα:
"Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ"