+30 2109201454 - 1075

Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Εκπαιδευτική επίσκεψη φοιτητών εγκληματολογίας από το πανεπιστήμιο του Leiden της Ολλανδίας

Με ιδιαίτερη χαρά το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Εγκληματολογία» του Παντείου Πανεπιστημίου, υποδέχτηκε κατόπιν αιτήματός τους, 19 φοιτητές του Προπτυχιακού Προγράμματος Εγκληματολογίας του Leiden University, της Ολλανδίας.

Για περισσότερα δείτε το συνημμένο

 

Παρουσίαση της 3ης εκδήλωσης «Εξ Αφορμής»

Με μεγάλη συμμετοχή, πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020, η 3η κατά σειρά εκδήλωση του κύκλου εκδηλώσεων της Ελληνικής Εταιρείας Εγκληματολογίας και του Εργαστηρίου Αστεακής Εγκληματολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου.

Τελετή επίδοσης Τιμητικού Τόμου στον Ομότιμο Καθηγητή κ.Αντώνη Μαγγανά

Τελετή Επίδοσης Τιμητικού Τόμου στον Ομότιμο Καθηγητή του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου κυρίου Αντωνίου Μαγγανά 

Δευτέρα 15η Οκτωβρίου 2018 και ώρα 19:00

Ημερίδα: Ποινικοί και εγκληματολογικοί προβληματισμοί σχετικά με το φαινόμενο των ναρκωτικών

Ημερίδα: Ποινικοί και εγκληματολογικοί προβληματισμοί σχετικά με το φαινόμενο των ναρκωτικών

Τετάρτη 13 Απριλίου 2016, ώρα 6μμ

Αίθουσα Τελετών Παντείου Πανεπιστημίου

 

Εκδήλωση «Νόμοι, δίκες παραμύθια. Δυο κουκιά και τρία ρεβύθια»

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Εγκληματολογία»  
σας προσκαλεί στην εκδήλωση
«Νόμοι, δίκες παραμύθια. Δυο κουκιά και τρία ρεβύθια»  
 
Ο Ταξιάρχης Μπεληγιάννης και η Μαρούσα Απειρανθίτου αφηγούνται παραμύθια εγκληματολογικού ενδιαφέροντος  
 
Την Πέμπτη 17-12-2015, ώρα 18.00
Αμφιθέατρο 2, Πάντειο Πανεπιστήμιο 
 
 
 
Δείτε την πρόσκληση στο συνημμένο αρχείο
 

Eιδικό σεμινάριο με θέμα: Ναρκωτικά: Θυματοποίηση, (αν)ασφάλεια και χρήση υποκαταστάτων

ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ-ΤΟΜΕΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

«ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ»

Στο πλαίσιο του μαθήματος «Πόλη και εγκληματικότητα, αίσθημα ανασφάλειας και τιμωρητικότητα» του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών Εγκληματολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015 και ώρες 18.00-21.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΔΕΣΚΟΙ, Χαρ.Τρικούπη 1 (πίσω από το επταώροφο κτίριο του Παντείου Πανεπιστημίου), ειδικό σεμινάριο με θέμα: Ναρκωτικά: Θυματοποίηση, (αν)ασφάλεια και χρήση υποκαταστάτων.

Ετήσιο μάθημα-εργαστήριο των φοιτητών του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Εγκληματολογία» του Παντείου Πανεπιστημίου στο Γυμνάσιο-Λύκειο Ε.Κ.Κ.Ν. Αυλώνα 30 Απριλίου 2015

Την Πέμπτη 30 Απριλίου 2015 πραγματοποιήθηκε η ετήσια επίσκεψη-μάθημα των πρωτοετών μεταπτυχιακών φοιτητών του ΠΜΣ «Εγκληματολογία» του Παντείου Πανεπιστημίου στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα (Ε.Κ.Κ.Ν.Α). Η επίσκεψη υλοποιήθηκε για έκτη συνεχή χρονιά με πρωτοβουλία της Καθηγήτριας και Διευθύντριας  του ΠΜΣ Εγκληματολογίας κ. Χριστίνας Ζαραφωνίτου και με την πρόθυμη συνεργασία του Διευθυντή του Γυμνασίου-Λυκείου του Ε.Κ.Κ.Ν.Α. κ. Πέτρου Δαμιανού, καθώς και όλων των καθηγητών του σχολείου, κατόπιν εγκρίσεως της Διευθύντριας του ΕΚΚΝΑ κ. Μαρίνας Μπούκη και των αρμόδιων Υπουργείων. Ως επιστημονική συνεργάτιδα του Παντείου Πανεπιστημίου συμμετείχε η Δρ Αναστασία Χαλκιά.

Τελετή λήξης σχολικού έτους στο ΕΚΚΝΑ

Τη Δευτέρα 30-6-2014, πραγματοποιήθηκε στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα, η τελετή λήξης σχολικού έτους του Γυμνασίου-Λυκείου, κατά την οποία παρευρέθηκαν μετά από πρόσκληση του Διευθυντή κ.Πέτρου Δαμιανού, η Καθηγήτρια και Διευθύντρια του ΠΜΣ Εγκληματολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου κα Χριστίνα Ζαραφωνίτου με ομάδα μεταπτυχιακών φοιτητών της και είχαν τη χαρά να προσφέρουν στους κρατούμενους μπάλες ποδοσφαίρου. 

Ετήσια Επίσκεψη-Μάθημα του ΠΜΣ Εγκληματολογίας στο ΕΚΚΝ Αυλώνα, 9 & 10 Απριλίου 2014

Δείτε στα συνημμένα αρχεία το σχετικό υλικό που αφορά στην εκδήλωση.

 

 

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ

Η ορκωμοσία έγινε την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014 , ώρα 11.00 στην αίθουσα τελετών. Στα επισυναπτόμενα αρχεία μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση.

 

Έκθεση Πόστερ Διακριθεισών Διπλωματικών του ΠΜΣ

Στο συνημμένο αρχείο μπορείτε να δείτε την έκθεση πόστερ των διακριθεισών διπλωματικών του ΠΜΣ Εγκληματολογίας για την περίοδο 2003-2013.

Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (έκθεση poster των διακριθεισών διπλωματικών του ΠΜΣ Εγκληματολογίας, 2003-2013.p)έκθεση poster των διακριθεισών διπλωματικών του ΠΜΣ Εγκληματολογίας, 2003-2013

Αναγόρευση ως Επίτιμου Διδάκτορα του Καθ. Martin Killias

Δείτε στα συνημμένα αρχεία τα σχετικά με την εκδήλωση της Αναγόρευσης του Καθ. Martin Killias ως Επίτιμου Διδάκτορα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑNAΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ Μ. ΚΙΛΛΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Συνημμένα:

Σελίδα 1 από 3