+30 2109201454 - 1075

Επιλέξτε τη γλώσσα σας

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ Π.Μ.Σ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ
ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ
«ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΑΡΔΙΚΑΣ»

Το Σωματείο Αποφοίτων ΠΜΣ Εγκληματολογίας Παντείου Πανεπιστημίου «Κωνσταντίνος Γαρδίκας ιδρύθηκε το 2016 με την σημαντική συνδρομή της Διευθύντριας του ΠΜΣ «Εγκληματολογία» του Παντείου Πανεπιστημίου και Διευθύντριας του Εργαστηρίου Αστεακής Εγκληματολογίας Καθηγήτριας κ. Χριστίνας Ζαραφωνίτου. Καταχωρήθηκε στα βιβλία Καταχωρήσεως Αναγνωρισμένων Σωματείων του Ειρηνοδικείου Καλλιθέας με την υπ’ αρ. 1/2017 Διαταγή Αναγνώρισης.

Μέλη του μπορούν να αποτελέσουν αποκλειστικά οι απόφοιτοι του ΠΜΣ «Εγκληματολογία» Παντείου Πανεπιστημίου καθώς πρόκειται για alumni σύμφωνα το πρότυπο και πανεπιστημίων της αλλοδαπής.

Κύριους σκοπούς του Σωματείου αποτελούν η πνευματική, ακαδημαϊκή και επιστημονική σύμπραξη των αποφοίτων για την πρόοδο και ενίσχυση της επιστήμης της εγκληματολογίας, η συνεργασία με φορείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό για την προώθηση των θεμάτων που αφορούν την επιστήμη, η προώθηση και προβολή του ΠΜΣ «Εγκληματολογία», η οργάνωση, ενθάρρυνση, προβολή και υποστήριξη των μελών του Σωματείου για την επαγγελματική ανέλιξη και επιστημονική τους κατάρτιση καθώς και η διατήρηση της συνεργασίας και σύσφιξη σχέσεων μεταξύ των αποφοίτων.

Στοιχεία επικοινωνίας με το Σωματείο:

e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Facebook: https://www.facebook.com/alumni.criminology

Instagram: https://www.instagram.com/alumni.criminology/