Ημερίδα του ΠΜΣ Εγκληματολογία - Πρόσκληση

Ημερίδα του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών "Εγκληματολογία" του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, αφιερωμένη στην παρουσίαση του έργου του Π.Μ.Σ., μέσα από το λόγο των αποφοίτων και διδασκόντων του και με την παρουσίαση διακριθεισών διπλωματικών εργασιών που υποστηρίχθηκαν κατά την τελευταία δεκαετία. Η Ημερίδα θα λάβει χώρα την Παρασκευή 20 Μαΐου 2022, στην Αίθουσα Τελετών του Παντείου Πανεπιστημίου, σύμφωνα με τα αναφερόμενα αναλυτικά στη συνημμένα Πρόσκληση-Πρόγραμμα.

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Φοιτητής/τρια βρέθηκε θετικός/ή μετά από έλεγχο. Το μάθημα που παρακολούθησε πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 14/03/22 στην αίθουσα Ε12 και ώρες 19:00-21:00, με τίτλο: «Πόλη και εγκληματικότητα, αίσθημα ανασφάλειας και τιμωρητικότητα».

Παρακαλούνται όλοι οι φοιτητές που παρακολούθησαν το ίδιο μάθημα να παρακολουθήσουν στενά την υγεία τους και στην εμφάνιση του παραμικρού συμπτώματος να παραμείνουν εκτός της εκπαιδευτικής δραστηριότητας. Συνιστάται η διενέργεια rapid τεστ ή μοριακού την Παρασκευή 18/3/22 πριν από την προσέλευση τους στους χώρους του πανεπιστημίου.

Αίτηση συμμετοχής για το ακαδ. έτος 2021-22

Δείτε την σχετική ανάρτηση εδώ.

Συνεντεύξεις ΠΜΣ Εγκληματολογίας - Επείγουσα Ανακοίνωση

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 12-14.00 ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ Ή ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΟΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΙΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΜΣ «ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ», ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Υποκατηγορίες

 

Ανακοίνωση 23ου Ετήσιου Συνεδρίου ESSD και Πρόσκληση για υποβολή άρθρων

 

"Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσoυμε την πρόσκληση για το 23ο Ετήσιο Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Κοινωνικής Έρευνας για τα Ναρκωτικά (ESSD) 2012, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα,Ελλάδα.
Συνημμένη θα βρείτε τη 2η πρόσκληση υποβολής περιλήψεων με τα φετινά θέματα και τις απαιτήσεις.
Παρακαλώ σημειώστε ότι η προθεσμία υποβολής περιλήψεων έχει παραταθεί έως τις 14 Μαΐου 2012.
Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το συνημμένο έγγραφο και επισκεφθείτε την ιστοσελίδαwww.essd-research.eu.

Αν έχετε οποιαδήποτε περαιτέρω απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας."

Attachments:
Download this file (23 call[1].pdf)Ανακοίνωση 23ου Ετήσιου Συνεδρίου ESSD και Πρόσκληση για υποβολή άρθρων[Ανακοίνωση 23ου Ετήσιου Συνεδρίου ESSD και Πρόσκληση για υποβολή άρθρων]66 kB
Βρίσκεστε εδώ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ